Välj inkl eller excl VAT
Företag
Privatpersoner
Priser:

Bordskalendrar

Vare sig du är hemma eller på jobbet kan det vara skönt med en kalender som hjälper dig att planera och hålla koll på viktiga datum och veckor. Det finns ett flertal olika modeller av kalendrar i vårt sortiment och alla passar i olika situationer, så som fickkalendrar, filofaxer, väggkalendrar och bordskalendrar med mera. Till kontorets skrivbord är en bordskalender det kanske bästa alternativet.

Viktigt att tänka på

En bordskalender kan du givetvis ha på de flesta ställen där det finns ett bord, men vanligt är att använda sig av en bordskalender på jobbet, till exempel på sitt skrivbord. Där får du enkelt en bra överblick på veckorna och det finns plats att göra viktiga noteringar eller andra anteckningar. Olika kalendrar har olika stor plats för noteringar och dylikt. Fundera därför på hur mycket utrymme du vill ha till noteringar och anteckningar, och välj din kalender utifrån bland annat den aspekten.

Storlek och utseende. Se till att välja en bordskalender med mått som passar bra in på ditt skrivbord. Mät därför gärna skrivbordet innan du köper en kalender. Givetvis är det praktiska aspekterna viktigast i valet av en bordkalender, men utseendet kan också vara av värde. Vill du till exempel piffa till skrivbordet med hjälp av en kalender som erbjuder ett skämt på varje veckoblad? Det är en aspekt som kan göra både arbetsdagen lite roligare och arbetsplatsen lite finare. Det finns också såväl horisontella som vertikala kalendrar att välja mellan. Vidare finns det också spiral- eller limbundna kalendrar att välja mellan.

Materialet. Kalendrar består givetvis till största delen av vanligt papper, men omslagen kan däremot vara gjorda i olika material. För en lyxig och exklusiv känsla kan du till exempel välja att investera i en kalender vars framsida är tillverkad i konstläder. Dessa kalendrar kostar dock lite mer än bordskalendrar vars framsida är tillverkade i papp, vilket kan vara bra att veta.

Miljöaspekter. Glöm inte bort miljön när du ska köpa dig en ny kalender. Många av våra kalendrar är FSC-märkta. Det här är en internationell miljömärkning som tar hänsyn till såväl miljöaspekter som sociala och ekonomiska aspekter i samband med tillverkning av en produkt. Sådana produkter kan du med andra ord köpa utan att känna dåligt samvete och rekommenderas därför också av oss.

Bordskalender stor 2020

Stor bordskalender med tolv månadsblad och plats för dagliga anteckningar. Årsöversikt längst ned.

Format: 115x370mm

Ersätter artikel 6081560.

FSC-certifierad

Till produktsidan »
Bordskalender stor 2020
Storsäljare
Produktvarianter
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
9081560
1 st
1-2 dagar
13.60 kr

Plankalender stor limbunden 2020

Limbunden plankalender med en vecka per uppslag och timindelning 8-18.

Format: 510x95mm (uppslagen)

Ersätter artikel 6081350.

FSC-certifierad

Till produktsidan »
Produktvarianter
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
9081350
1 st
1-2 dagar
24.90 kr
Produkten har tillbehör .    Visa tillbehör »

Veckoalmanackan 2020

Spiralbunden veckoalmanacka med en vecka per blad och timindelning 8-18.

Format: 305x90mm

Ersätter artikel 6081480.

FSC-certifierad

Till produktsidan »
Veckoalmanackan 2020
Storsäljare
Produktvarianter
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
9081480
1 st
1-2 dagar
37.40 kr
Visar 3 produkter av 3 produkter
JA TACK!