Välj inkl eller excl VAT
Företag
Privatpersoner
Priser:

Frimärken

Den ökade digitaliseringen har i många fall minskat antalet brev som skickas, men de flesta kontor skickar fortfarande många viktiga dokument per post. Fakturor, kontrakt, skatteformulär och allsköns blanketter – alla måste de komma fram i tid och då är det viktigt att de är korrekt frankerade. Därför är det viktigt att det alltid finns gott om frimärken att tillgå på varje kontor så att alla viktiga papper kan skickas direkt.

Viktigt att tänka på
Frimärken är fortfarande relativt sett billiga, och de tar inte särskilt stor plats i en skrivbordslåda eller i ett kontorsförråd. Så det finns ingen anledning till att inte alltid ha frimärken hemma. Vi har ett stort urval av frimärken med olika valörer och motiv.

Olika motiv. Den som är konstnärligt lagd kan till exempel köpa frimärken med motiv av konstnären Lars Lerin. Den som är stark rojalist kan köpa frimärken med kungen eller drottningen på. Och den som inte är intresserad av endera kan köpa frimärken med vackra motiv från vår svenska natur i form av byggnader eller djur.

Inrikes eller utrikes. För utrikesförsändelser behövs särskilda frimärken. I våra beskrivningar framgår tydligt vilka försändelser som är avsedda för inrikes respektive utrikes.

Självhäftande. Idag behöver du inte slicka på eller blöta dina frimärken med en tvättsvamp som många gjorde förr. De frimärken vi säljer är självhäftande med klister på baksidan vilket gör dem mycket mer lätthanterade än äldre typer av frimärken.

Antalet. Vi säljer frimärken antingen i tio-pack eller i rulle om 100 stycken. Frimärken är numera momsbefriade, däremot går de inte längre att använda som betalningsmedel utan enbart för att frankera brev med. Det har också medfört att frimärken inte längre är särskilt stöldbegärliga så du kan utan särskilt stor risk lagerhålla ett större antal frimärken.

Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över eller behöver hjälp med.
Visar 0 produkter av 0 produkter
JA TACK!