Välj inkl eller excl VAT
Företag
Privatpersoner
Priser:

Desinfektion

Bakterier och smuts kan förekomma på många olika ställen, även på din arbetsplats. Därför är det viktigt att hålla det så rent som möjligt runt omkring dig på jobbet. På vissa arbetsplatser, så som inom vården, är det dessutom väsentligt att det är rent och fritt från bakterier, desinfektionsmedel är här en del av vardagen. Att investera i en bra desinfektion för bland annat arbetsytor, datorer och toaletter är därför viktigt. Hos oss hittar du produkter inom området från varumärken som DAX, Antibac och Debisan.

Viktigt att tänka på

Desinfektion är olika sorters medel och behandlingar som används på ytor, material och i lokaler, men även på huden, för att förhindra att smittor och bakterier av olika slag sprids. På en arbetsplats riskerar du alltid att bli smittad om någon av dina kollegor eller kunder är sjuka, och med hjälp av desinfektion kan du minimera antalet bakterier. Det här kan vara extra viktigt på arbetsplatser som sjukhus och andra vårdinstanser. Desinfektion kan dock även användas emellanåt även på andra arbetsplatser

Olika sorter för olika områden. Fundera på vilken sorts desinfektion du är på jakt efter innan du beställer hem den. Ska den användas på huden eller på olika material och ytor på arbetsplatsen? Desinfektion finns dessutom i olika sorters behållare, till exempel i större flaskor och till och med dunkar, sprayflaskor eller som våtservetter. Våtservetterna är ett snabbt alternativ om du ska torka av en slät yta direkt efter användningen av den, medan flaskorna kan användas till mer grundlig städning. Flaskor med desinfektion är i längden ett mer prisvärt alternativ, och dessutom för det mesta bättre för miljön.

Använd varsamt. Kom ihåg att inte använda för mycket desinfektion och använd det inte heller som vanligt städmedel. Desinfektion är ofta alkoholbaserat och för det mesta ett relativt starkt medel. Om du inte arbetar inom en vårdinstans där desinfektion är som viktigast brukar det räcka med att använda sådant medel till delar av badrum (brunn och toalett framför allt) och delar av kök (vask och matberedningsbänkar), då det är dessa ytor som främst är utsatta för bakterier och smitta. Du kan dessutom med fördel investera i desinfektion som har låg miljöpåverkan, vilket du kan hitta exempel på hos oss.

DAX Ytdesinfektion Plus 1l

DAX Ytdesinfektion Plus är avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus som t.ex. Hepatit B, C och HIV. Exempel på användningsområden för DAX Ytdsesinfektion Plus är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt hos veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg.


Till produktsidan »
Produktvarianter
 
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
468-12
1 st
1-2 dagar
44.90 kr

Ytdesinfektion PLS Desifix 70% 1l

Bakteriedödande och effektivt desinfektionsmedel som passar perfekt för lättare rengöring av exempelvis golv, väggar och verktyg. pH-värde ca 7 (koncentrat).

Innehåll: Etanol, isopropanol och denatureringsmedel


Till produktsidan »
Produktvarianter
 
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
1031
1 st
1-2 dagar
80.00 kr

Ytdesinfektion Dax Plus 75% 1L

DAX Ytdesinfektion Plus är avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus. 75% alkohol. 1 liter.


Till produktsidan »
Produktvarianter
 
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
495-12
1 st
1-2 dagar
136.30 kr

Ytdesinfektion Chick Multides 5L

Desinfektionsmedel som är baserat på isopropylalkohol och tensider. Rengör och desinfecerar samtidigt. Med sprutkapsyl. pH 8,5. 5 liter.


Till produktsidan »
Produktvarianter
 
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
162263
1 st
1-2 dagar
600.00 kr

Rengöring Klorin 750ml

För rengöring, blekning och desinfektion i kök, dusch och tvättrum, toaletter m.m. Även utmärkt till uppfräschning av tryckimpregnerade trallar, plastmöbler etc. Ska användas med kallt vatten. 750ml.


Till produktsidan »
Produktvarianter
 
Art.nr
Enhet
Leveranstid
Pris
Antal
230951
1 st
1-2 dagar
48.80 kr
Visar 5 produkter av 5 produkter
JA TACK!