Priser:

Fika, Pentry

Om Fika, Pentry

Svenskar är riktiga kaffeälskare, vi är faktiskt ett av de länder som konsumerar mest kaffe i hela världen. Något annat vi är duktiga på är att fika, vi dricker gärna kaffe eller te och fikar tillsammans med våra arbetskollegor. Att fika är en viktig del av vår arbetskultur och därför har vi flera te- och kaffefavoriter att välja mellan i sortimentet. Vi har bland annat kaffetillverkarna Zoégas och Arvid Nordquist, och bland våra teer hittar ni Lipton och Four O’clock.

Till det har vi dukat upp med massor av goda kakor och chokladsorter. Kardemummaskorpor och Marabou Premium Dark 70% är två utsökta alternativ som vi kan rekommendera. I Kaffetillbehör har vi kaffemjölk, filter, socker och suketter m.m. Vi erbjuder även Ramlösa, Coca-Cola och Red Bull till konferensrummet som vi smidigt levererar direkt till er.

Något som kommer väl till hands om man ska ha en firmafest är våra dekorativa servetter, plasttallrikar och snygga champagneglas. Dessutom har vi flera praktiska take away-formar både till bröd och sallader, hamburgerfickor och sandwichboxar m.m.

Om ni saknar någon produkt, tveka inte att kontakta oss.


JA TACK!